Uppdateringar på FaceBook

På grund av problem med publicering av bilder så har jag valt att uppdatera valpnyheter på Facebook, Kennel Seamrog. Kolla gärna på våra bilder och filmer.

Valparna är nu 5 veckor gamla och utvecklingen går i rasande fart. De börjar få tänder nu och det känns…. Vi har byggt upp en lite aktivitetspark för de små och vi fyller på med nya aktiviteter efter hand de blir äldre. För att kunna utvecklas och förberedas inför framtiden och flytt till nya familjer är det viktigt att valparna får pröva på massor av olika saker.

En tumregel bland annat är att valparna ska få pröva på flera olika underlag. Gräs, grus, sten, asfalt, trädäck osv…. De ska känna sig trygga även om underlaget rör på sig så därför har vi en gunga och vår tunnel rör på sig hela tiden 🙂

Hoppas att det funkar med dessa bilder nu…. 😉