Äntligen valpar!

Nu har de mycket efterlängtade valparna äntligen kommit. Första tjockpälsad kull på många år. Mamma är Lol (Seamrog Feel Free To Love Me) och DaVinci (Irish Mesmerize’s Dracula). Bägge väl meriterade men det är inte det viktigaste…

Viktigast är att de har bra temperament, bra hälsa och väl konstruerade för att ge valparna de bästa förutsättningar att bli bra hundar. Familj eller sport-hund, spelar ingen roll, alla ska ha samma utgångspunkt, en trevlig hund att leva ihop med.

Det blev 7 st men tyvärr dog en valp bara ett dygn gammal. Det är nu 2 små pojkar och 4 söta flickor. Alla går upp i vikt och låter så där underbart som nyfödda valpar kan låta (än så länge… 😉

DaVinici (Irish Mesmerize’s Dracula)
Lol (Seamrog Feel Free To Love Me)

Se även fler bilder på Facebook – Kennel Seamrog