Vi har valpar!

Det var länge sedan vi uppdaterade denna hemsida men tiden går så fort ibland att man varken hänger med eller hinner med…

Tänkte det var dags med lite nyheter och börjar med den största av alla. Vi har valpar 🙂 Vi trodde att mamma Lila var tom men sen visade det sig att två småttingar fanns där och lurade… En hane och en tik. De föddes den 23 april och är nu redan 4 veckor gamla.

De har haft det verkligen förspänt med super mamma Lila som städar perfekt (nästan lite för mycket om nu det är möjligt 😉 och har mat för ett helt kompani. Han och Hon har varit som små grisar men nu när de har börjat röra på sig så börjar de mer normala…

Det ska bli så spännande att följa dessa två så efterlängtade….

Vi kommer att behöva en fodervärd till en av dem. Vi har inte bestämt om det blir Han eller Hon