Ett nytt hem för London…

För drygt ett år sedan flyttade en valp in hos oss vid namn London. Han växte upp och blev en mycket charmig, busig, påhittig och smart hund. Lyder matte men bry sig inte så mycket om vad husse säger. Precis som vilken tonåring som helst.

London är energisk och arbetsvillig, så till den grad att vi känner att vi inte kan ge honom den uppmärksamhet som han faktiskt är värd. Han tycker det är roligt när vi gör små övningar och han är mycket lättlärd, gärna egenlärda trick såsom öppna dörrar 😉

Vi funderar på att placera ut honom som foderhund hos någon som är intresserad av att jobba med honom och kanske hänga med på någon utställning i framtiden. När det gäller utställning så fixar vi detta men kravet är att han är tillgänglig när tillfälle för utställning kommer…

Som foderhund så kommer London att hänga med på vissa utställningar och står till tjänst för avel så även om avstånd inte är viktigast så är det viktigt att ha förståelse för att det kan bli lite transporter om du bor längre bort. Vi bor i Åkersberga, norr om Stockholm.

Om du är intresserad så skicka gärna ett mail med din intresseanmälan, gärna om du har någon referens eller tidigare erfarenhet av Wheatens eller arbete med hundar.

Email: kennel.seamrog@telia.com